L’Exèrcit recluta joves en el Saló de l’Ensenyament 2014

portadaCom cada any, des de la campanya Desmilitaritzem l’Educació, venim denunciant la presència de l’exèrcit en espais escolars i oci educatiu de menors i joves.

Com a exemple, el Festival de la Infància de Barcelona, el Saló de l’Ensenyament, el Saló Nautic, diferents concursos i accions en les quals el Ministeri de Defensa participa amb l’interès de vendre una imatge edulcorada de la militarització de la societat.

Un gran sector de la població catalana rebutja i condemna aquesta intromissió i sol·licita a les instàncies responsables d’organitzar i coordinar aquestes activitats a retirar la invitació a l’exèrcit a la seva participació en aquestes accions.

Per això, des de la campanya Desmilitaritzem l’Educació, et convidem a dirigir un missatge a la Sra. Irene Rigau, Consellera del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i a la Sra. Roser Soley, directora del Saló perquè en aquesta i properes edicions es prohibeixi la presència de forces armades.

                               irene                   roser

Irene Rigau i Roser Soley, retirin la invitació a l'Exèrcit per participar en el Saló de l'Ensenyament #SalóSenseExèrcit

[signature]

Comparteix amb les teves amistats i contactes

   

11 thoughts on “L’Exèrcit recluta joves en el Saló de l’Ensenyament 2014

  1. Nosaltres volem uns Països Catalans i un món

    econòmicament pròsper, socialment justos,

    políticament lliures, espiritualment rics i

    ecològicament sostenibles.

  2. Yo lo veo una buena iniciativa, hay alumnos que les interesa formar parte del ejército,y para poder elegir con libertad, debes conocer todas las opciones. ¡Viva el ejército! ¡Viva ESPAÑA!

  3. jajajajaajjajajajajaj vaya ignorantes. que serias sin el ejercito? un pais lleno de terrorismo y sin libertad.

Leave a Reply