Protesta contra la presència de l’exèrcit al Saló de l’Ensenyament

Aquest divendres, al Saló de l’Ensenyament, el sindicat educatiu USTEC-STEs ha rebutjat la presència de l’exèrcit a la fira. Fa anys que diverses entitats educatives i antimilitaristes rebutgen que el Ministeri de Defensa disposi d’espais en aquest tipus d’esdeveniments. Mai fins ara la Generalitat no els ha donat resposta sobre la presència d’aquesta oferta al saló que atreu desenes d’estudiants.

No és la primera vegada que els sindicats educatius i les entitats antimilitaristes reclamen que l’exèrcit abandoni les fires d’oci i educació. Fa dos anys que es va posar en marxa la campanya “Desmilitaritzem l’educació” al Saló de la Infància de la ciutat i gairebé sis que els precursors d’aquesta iniciativa demanen explicacions al Departament d’Ensenyament sobre la presència de l’exèrcit en aquests esdeveniments. Asseguren que l’única resposta que han rebut de la conselleria és que és “una oferta educativa més”, però sembla que ningú no es planteja retirar-la d’aquests espais.

Més aquí

2 thoughts on “Protesta contra la presència de l’exèrcit al Saló de l’Ensenyament”

  1. Pingback: La guerra no és la resposta: resisteix la militarització de la joventut! Una crida a l’acció |

  2. Pingback: La guerra no és la resposta: resisteix la militarització de la joventut! - #edutransforma

Leave a Reply