Skip to content

Dóna suport al rebuig a la militarització, la guerra i l’OTAN

arton5590

Envia el suport del teu grup a la crida contra les maniobres «Trident Juncture 2015»

a mambru [ARROVA] nodo50.org

La Guerra comença aquí. Parémosla aquí.

Aquest dimecres 21 d’octubre, amb motiu de l’inici de la fase real de les maniobres de l’OTAN «Trident Juncture 2015» es distribuirà als mitjans la crida a l’acció contra les maniobres que dóna suport a la Xarxa Antimilitarista Europea.

Es vol així impulsar la mobilització contra la guerra i l’OTAN sumant tots els suports públics que siguin possibles per animar l’extensió de la protesta a qualsevol lloc, en rebuig a la militarització de les relacions internacionals ia les aliances militars de qualsevol índole.

Tot i que el termini per recopilar suports per a aquesta primera difusió ja ha conclòs (són ja més de 60 que publicarem aquí aquest dimecres), amb motiu de la propera visita del secretari general de l’OTAN a Saragossa en el «dia dels visitants distingits» de les maniobres que ha planificat en aquesta ciutat l’organització armada, es donaran a conèixer la resta de suports que segueixin produint-se. Si el teu col·lectiu, associació, organització o grup, ja sigui local, estatal o internacional, no ha arribat a temps però vol donar suport ara aquest text, pot fer-ho enviant un correu a Mambru [ARROVA] nodo50.org.

Més info a http://noalaotan.nosorganizamos.net/

1 thought on “Dóna suport al rebuig a la militarització, la guerra i l’OTAN”

Leave a Reply