Convocatòria d’articles: Exemples de Militarització de la Joventut en diferents països i regions

int_week_militarisation_youth_poster_catalanWar Resisters’ International organitza la tercera Setmana Internacional d’Acció contra la Militarització de la Joventut d’aquest any. La setmana tindra lloc entre el 14 i 20 novembre, amb la participació de grups i individus de diferents països. Veure la nostra crida aquí.

Al costat de esdeveniments i accions, aquest any també estem planejant compartir exemples de militarització joventut, i la resistència a la mateixa, de diferents països a través d’una sèrie d’articles. Els articles seran publicats a la pàgina web www.antimili-youth.net Si desitja escriure’ns sobre el seu país i / o de la comunitat poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de cmoy@wri-irg.org

El teu article pot donar un marc general dels temes que trobas crítics pel que fa a la militarització i la joventut “reclutament de ments i cossos” al teu país.

També podeu centrar-se en un tema en particular que desitja ressaltar en la normalització de la violència i la guerra entre els joves en la seva comunitat.

Si utilitzeu una campanya en particular en contra de la militarització de la joventut i / o el reclutament militar, també estaríem encantats de rebre les peces en la seva campanya i publicar a la nostra pàgina web.

Les peces han de ser d’entre 800-1500 paraules, i ser enviat a molt tard el 4 de novembre.

Leave a Reply