El govern espanyol en funcions fa una despesa sorpresa de sis milions en vehicles militars denunciats com a obsolets

“Perquè té broma gastar-se sis milions de eurazos, en ple pla de retallades, en compres d’aquest tipus. A més després de tot tipus d’informes que diuen que es compra armament que no es pot pagar i que a sobre ni tan sols serveix per res molt del que s’adquireix a preu d’or. Això unit al procés de compra que ha estat una adjudicació sense publicitat. I finalment, traient-li les castanyes del foc a una empresa d’armes el producte de les quals havia estat declarat obsolet per l’Institut d’Anàlisi Estratègica Internacional, criteri compartit, segons s’explica en la notícia d’a baix, per experts de l’Armada espanyola. Se’ls ocorre alguna explicació per a aquest curiós procedir dels polítics que ens governen? Vagi, la mateixa que se’ns ha ocorregut a nosaltres/as” Nota de Tortuga.

Poden veure les dues notícies, la publicada avui mateix, i la de fa tan sol una quinzena.

Tierra compra más VAMTAC carrozados a UROVESA por más de 6 millones de euros

El AEI se reafirma en la obsolescencia de los VAMTAC al margen de cualquier otro criterio subjetivo

Leave a Reply