Bancs de destrucció massiva

Els bancs espanyols tenen les mans tacades de sang: financen a la indústria armamentística. Així ho desvetllen dos informes de SETEM i Justícia i Pau, dues organitzacions que porten anys denunciant la relació de la banca amb la fabricació d’armes. Els responsables dels informes ens han revelat que 60 bancs espanyols inverteixen els diners dels seus clients, o sigui, nosaltres, en aquesta indústria. I també la majoria de caixes d’estalvis. Es produeixen paradoxes sagnants (mai millor dit): es financen armes la fabricació de les quals està prohibida a Espanya. Els nostres convidats ens han parlat de les alternatives, la Banca Neta o Banca Ètica, entitats que garanteixen als seus clients que no tenen relacions amb cap negoci reprovable.

Carne cruda – Bancos de destrucción masiva – 12/04/12

Leave a Reply