El Parlament no vol que l’exèrcit tingui un estand al Saló de l’Ensenyament

resolucion 1141_xLa proposta que ERC va fer a la comissió d’Ensenyament i Universitats de retirar l’estand de les Forces Armades del Saló de l’Ensenyament va ser aprovada aquest dijous pel Parlament.

Ara, la cambra catalana «insta al Govern de la Generalitat, i en especial al Departament d’Ensenyament, com a coordinador del Saló de l’Ensenyament, que faci totes les gestions oportunes amb Fira de Barcelona, perquè en les properes edicions del Saló no hi participin les Forces Armades espanyoles».

Pels republicans, «els valors que transmeten les institucions militars com l’obediència, la disciplina, el patriarcat, l’androcentrisme i, sobretot, la violència com a mitjà per a resoldre conflictes, contradiuen els valors de l’educació dels i les joves del nostre país». La presència de les Forces Armades espanyoles han anat creant any rere any força controvèrsia i fins i tot, davant de l’estand hi havien tingut lloc diverses protestes.

Informació de VallsDiari.cat

Leave a Reply