Skip to content

La plataforma ‘De peus a terra’ celebra la cancel·lació de la Festa al Cel

Font:  Mataró Ràdio

En una roda de premsa oferta ahir a la tarda, Enric Castellà, membre de la plataforma, es mostrava sorprès i alhora molt content perquè al final no es faci la Festa al Cel. Castellà va apuntar que “la primera edició de la Festa es va posar en calçador, al segon any va començar a ser rebutjada per la societat mataronina i ara aquest mes de maig la pressió ha començat a ser més forta”. Aquest rebuig i la falta de consens, segons Castellà, han estat els veritables motius pels quals finalment no se celebrarà la Festa al Cel i “no els problemes de finançament i econòmics” que va apuntar l’Alcalde de Mataró, David Bote, a la roda de premsa de dimarts.

Festa-al-cel-no-graciesPer a Enric Castellà, el rebuig social i la falta de consens polític ha provocat que no s’hagi aconseguit trobar els diners necessaris per dur a terme l’esdeveniment. És per això que va aplaudir la decisió de l’Alcalde, tot i no compartir-ne les justificacions, perquè si un “esdeveniment que costa tants diners no té un gran consens, no cal fer-la”.

Durant la roda de premsa de la plataforma “De peus a terra”, Castellà també va voler respondre les paraules del director de la Festa al Cel, Daniel Ventura, en què apuntava que la suspensió de l’esdeveniment podria comportar problemes diplomàtics perquè ja hi havia aparaulades diverses exhibicions amb pilots i avions provinents d’altres països. En aquest sentit, Castellà va assegurar que el principal problema diplomàtic actual són els avions d’exèrcits com França que van participar en passades edicions de la Festa del Cel i que ara bombardegen Síria, obligant a la població a emigrar a altres països per refugiar-se de la guerra.

La plataforma “De peus a terra” congrega a més de 70 entitats i el 9 de maig van publicar un Manifest amb arguments per no celebrar la Festa al Cel.

Leave a Reply