28F Convocatòria de reunió d’entitats

El proper mes de març -del 22 al 26-, a Fira de Barcelona (Montjuïc), tindrà lloc l’edició d’enguany del Saló de l’Ensenyament de Barcelona.

Com bé saps, Fira de Barcelona ha pres la decisió d’incloure, un cop més, un estand de l’exèrcit -triplicant-ne l’espai que se li ha atorgat, de 36 a 100m2-. Sens dubte, aquesta decisió contravé d’una manera flagrant la Moció 55/11 Sobre la desmilitarització de Catalunya, aprovada el 14 de juliol passat pel Parlament de Catalunya, així com, l’Acord del Plenari del Consell Municipal de Barcelona, de 26 de febrer de 2016. Ambdues resolucions institucionals van ser aprovades per majoria absoluta.

A finals de novembre passat, la Campanya Desmilitaritzem l’Educació vàrem enviar cartes a les diferents persones responsables de les institucions i administracions públiques que tenen una implicació directa en l’organització d’aquests esdeveniments i dels seus continguts, o que hi col·laboren d’una manera significativa.

Per poder explicar les gestions i els contactes que des de la Campanya Desmilitaritzem l’Educació s’estan duent a terme al respecte i poder acordar accions d’una manera coordinada, hem convocat a totes les entitats, associacions, plataformes, organitzacions, sindicats, assembleas que participen a la Campanya i que col·laboren en la mateixa, a una reunió:

Convocatòria de reunió:

Dia: dimarts 28 de febrer 2017

Hora: 18.30 hores

Lloc: LaFede.cat (C. Tàpies, 1-3)

08001 – Barcelona

Metro: Drassanes (L3) o Paral·lel (L2/L3)

Entenem que és un moment cabdal per unir esforços de cara a assolir que no hi hagi presència militar al Saló de l’Ensenyament de Barcelona ni en altres espais educatius orientats a infants i joves.

Per qüestions organitzatives, demanem confirmació a la reunió del dia 28, escrivint a:  desmilitaritzem@gmail.com

Leave a Reply