Setmana Internacional d’Acció Contra la Militarització de la Joventut, 20-26 novembre

Entre el 20-26 de novembre, activistes de tot el món passaran a l’acció com a part de la Setmana Internacional Contra la Militarització de la Joventut. Aquesta setmana, duta a terme per quarta vegada aquest any, és l’esforç conjunt d’activistes antimilitaristes de tot el món per exposar i desafiar la manera en què es promociona la violència entre els joves i despertar la consciència quant a altres alternatives.

En anys anteriors, molts grups de tot el món van participar en aquesta setmana amb esdeveniments independents com a accions directes, xerrades, tallers, vigilàncies i campanyes a les xarxes socials.

Uneix-te a nosaltres aquest novembre amb les nostres accions no-violentes i sé part d’aquest moviment global contra el reclutament per a la violència de les ments i cossos dels joves. La teva veu i les teves accions contribuiran al fet que el nostre moviment creixi internacionalment. Segueix les nostres novetats a la nostra pàgina web i xarxa social o posa’t en contacte amb nosaltres  para més informació.

Leave a Reply