Skip to content

Carta al Conseller d’Educació (correu web)

Si al fer el clic, no s’obre el missatge ja preparat, pots enviar el missatge com ho fas habitualment:

1. Obre un correu en blancDe la manera que ho fas normalment des del correo web o des del teu programa de correu, obres un correu en blanc

2. Fas còpiar i pegar de l’adreça i l’assumpte

Copies l’adreça de destí:

conseller.educacio@gencat.net

i l’engantxes al lloc de l’adreça del teu missatge, el mateix amb l’assumpte:

Desmilitaritzem l’Educació

Si voleu ens podeu reenviar una còpia a: desmilitaritzem@gmail.com

3. Fas copiar i pegar del text

Selecciones amb el ratolí el text de la dreta, i fas un clic amb el botó de la dreta en un punt de la zona que ha canviat de color al seleccionar, s’obre un menú, fas clic amb el botó de l’esquerra a sobre de copiar.

Tornes al teu missatge i amb el ratolí fas clic amb el botó de la dreta a sobre de la zona on s’escriu el missatge, esculls enganxar i ja tenim tot a punt.

Ja pots enviar el missatge.

Benvolgut conseller:

Entre els propers dies 17 al 21 de març se celebrarà el Salò de l’Ensenyament 2010, organitzat per Fira de Barcelona i coordinat pel Departament que vostè dirigeix.

Davant la reiterada presència de l’exèrcit en aquest Saló, li manifestem el nostre desacord i li demanem:

1.- Que faci una declaració pública i ferma del que pensa com a conseller sobre la presència de forces armades en àmbits educatius

2.- Que el seu Departament prengui mesures coherents amb la política pacifista del govern de Catalunya i no permeti la inclusió de cap cos armat dins del Salò de l’Ensenyament.

3.- Que rebutgi qualsevol presència de cossos armats als espais educatius. Pensem que ja ha arribat el moment per acabar definitivament amb aquesta situació.

Atentament,

1 thought on “Carta al Conseller d’Educació (correu web)”

Comments are closed.