Skip to content

Carta al Conseller d’Educació

Enguany, des de la campanya Desmilitaritzem l’Educació, volem convidar-te que tu també facis saber al Departament d’Educació el teu rebuig a la presència de l’exèrcit en el Saló de l’Ensenyament.

La següent carta va dirigida al Conseller del Departament d’Educació, qui coordina a través del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa les activitats del Saló.

Benvolgut conseller:

Entre els propers dies 17 al 21 de març se celebrarà el Saló de l’Ensenyament 2010, organitzat per Fira de Barcelona i coordinat pel Departament que vostè dirigeix.

Davant la reiterada presència de l’exèrcit en aquest Saló, li manifestem el nostre desacord i li demanem:

1.- Que faci una declaració pública i ferma del que pensa com a conseller sobre la presència de forces armades en àmbits educatius

2.- Que el seu Departament prengui mesures coherents amb la política pacifista del govern de Catalunya i no permeti la inclusió de cap cos armat dins del Salò de l’Ensenyament.

3.- Que rebutgi qualsevol presència de cossos armats als espais educatius. Pensem que ja ha arribat el moment per acabar definitivament amb aquesta situació.

Atentament,

Pots signar-la i enviar-la de manera individual o, si el centre educatiu, entitat o associació del que formes part hi està d’acord, fer-ho a nom col·lectiu.

Només necessites fer clic en la imatge del sobre:

(problemes?)

S’obrirà el teu gestor de correu i hauràs de signar a baix de tot. Desprès clica a “enviar”.

Moltes gràcies.

Si no t’ha funcionat l’enllaç, entra en aquesta pàgina per a enviar la carta d’una altra manera.


Si encara no has signat el manifest de la campanya o desitges incloure a la teva entitat o organització com associació adherida, pots fer-lo fent clic aquí

Tags: