Skip to content

Per una educació plenament desmilitaritzada: fem fora els cossos armats de les escoles.

Diumenge 31,  10-12h
Seu central de la Universitat de Barcelona  aula 3.4

Arran de l’anterior Fòrum Social Català (2008) es creà la “Campanya Desmilitaritzem l’Educació” que aglutina diferents organitzacions i sindicats amb l’objectiu primordial de sensibilitzar a la comunitat educativa sobre la presència continuada dels cossos armats (exèrcit, mossos d’esquadra, etc) en l’entorn escolar. Aquest Seminari pretén donar a conèixer aquesta situació i coordinar esforços amb d’altres experiències per tal de crear una opinió pública crítica en front la ideologia imperant d’una “seguretat i militarització”.

Volem, per tant, promoure diferents propostes d’acció col·lectiva per denunciar aquesta ingerència militarista cada cop més constant i generalitzada que s’allunya de la transmissió dels valors i l’educació que pormociona la cultura per la pau

Campanya Desmilitaritzem l’Educació


Tags: