Creem un grup de Desmilitaritzem l’Educació al Camp de Tarragona

Avui dilluns 25 de febrer, s’ha convocat una reunió per constituir una assemblea permanent de Desmilitaritzem l’educació al Camp de Tarragona. Aquesta reunió preparatòria tindrà lloc el proper 25 de febrer a les 19 hores a l’Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona.

La campanya Desmilitaritzem l’educació funciona des de fa 5 anys a Barcelona i va sorgir fruit del Forum Social Català on es va constituir amb més de 40 entitats, sindicats i moviments socials per tal de fer front al pensament militarista dins l’educació al nostre país. A partir d’aquesta experiència, des de diferents sindicats i moviments socials de Tarragona que hi participàvem a les assemblees a Barcelona, hem pensat que fora bo constituir una assemblea Desmilitaritzem l’educació al Camp de Tarragona.

Més informació sobre la a campanya a: http://desmilitaritzem.blog.pangea.org/

Una assemblea oberta a tots els membres de la comunitat educativa que cregui que el pensament antimilitarista i pacifista ha de vertebrar l’acció educativa arreu.

Us engresquem a participar-hi, ja sigui com a representant d’un colectiu o de forma individual, només cal tenir inquietuds vers aquest tema.

  • Moviments Socials USTEC-STES
  • Deixem de ser una illa-CGT Ensenyament Tarragona
  • Coordinadora Tarragona Patrimoni de la pau

Leave a Reply