Informe de la Generalitat en referència a la presència de militar a Collserola

Vía Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat

Davant les reiterades protestes del CASC per l’incompliment de l’acord del Consorci de Collserola de prohibir les maniobres militars dins del Parc de Collserola i el seguiment que hem fet de la moció que en el seu dia va aprovar l’Ajuntament de Sant Cugat en el mateix sentit, hem aconseguit tenir accés a l’informe que sobre la qüestió ha fet la Generalitat.

Es tracta de l’Informe sobre la competència de la Generalitat per regular l’activitat de les forces armades en l’àmbit del Parc Natural de la Serra de Collserola. En ell queda clar que el Consorci pot prohibir la presència de militars armats al Parc i les maniobres que fan

Us podeu descarregar el PDF

Leave a Reply